La Referendum s-a dus o campanie masivă de boicotare a participării la vot și de demonizare a celor care votează. Peste toate manipulările au trecut și au venit la vot peste jumătate dintre cetățenii interesați în mod real de treburile cetății, adica peste jumătate din cetățenii care participă activ la vot, în general. Dintre acestia, 3.531.732 de români au spus DA familiei tradiționale. Aceștia sunt oamenii nemanipulabili, cu mințile libere de neo- marxismul falsei toleranțe „corecte politic”.

„La alegerile parlamentare din 2016 au participat 7.212.022 cetățeni, adică 39,5% dintre electori.

La referendumul pentru fixarea definiției curente a căsătoriei în Constituție s-au prezentat 3.857.308, adică 21,1% dintre cetățenii cu drept de vot, cu peste un milion mai mult decât cei care au semnat pentru a convoca acest referendum.

Cu alte cuvinte, au venit la vot peste jumătate dintre cetățenii interesați în mod real de treburile cetății.

Aceștia s-au prezentat la vot în condițiile în care:

– miza referendumului nu era percepută ca urgentă;

s-a dus o campanie masivă de boicotare a participării la vot și de demonizare a celor care votează, ceea ce nu e cazul la alegeri parlamentare;

partidele nu și-au mobilizat de fapt electoratul, cum fac în cazul alegerilor parlamentare;

– inițiatorii referendumului nu au avut mijloacele să ducă o adevărată campanie în luna premergătoare referendumului.

Așa stând lucrurile, vocea celor 3.531.732 de oameni (91,56% dintre cei 3.857.308 care au participat la referendum au votat DA) trebuie respectată și auzită de clasa politică. Ei reprezintă 50% dintre cei care chiar votează în România.

Clasa politică din România nu a primit un mandat în alb pentru începerea revoluției sexomarxiste. Dimpotrivă, Totodată, a demonstrat că nu se lasă intimidat și că participă la vot chiar în condiții de demobilizare și demonizare.

Încă un lucru: definiția actuală a căsătoriei rămâne în vigoare și vom continua să o apărăm. Vedeți deja minciuna celor care spuneau că nu cere nimeni modificarea ei și jocul la două capete al PSD, care s-a și grăbit să propună așa-zisele „parteneriate civile” a doua zi după referendum.”

 

Sursa: http://stiripentruviata.ro/adrian-papahagi-clasa-politica-din-romania-nu-a-primit-un-mandat-in-alb-pentru-inceperea-revolutiei-sexomarxiste/

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s