Acest copil minunat s-a numit Walter Joshua Fretz. El s-a născut în SUA, ca urmare a unui avort spontan la 19 săptămâni și a supraviețuit pentru doar câteva minute.

Unul din principalele „argumente” ale susținătorilor avortului este acela că prin avort ar fi eliminată „o masă de celule”. Așa arată oare o masă de celule?

Walter este acel copil pe care femeia îl vede la ecograf, acela care mișcă în interiorul pântecelui său, acela pe care tatăl îl ascultă punându-și urechea pe burta mamei. La fel ca fiecare dintre noi pe când eram de vârsta sa, Walter avea o inimă care bătea…

Moartea sa a fost naturală și nimeni nu poate fi învinuit pentru ea.

Nu același lucru se poate spune despre milioane de copii avortați la această vârstă, în lume. Inclusiv în România: nenăscuții diagnosticați, adesea incorect, cu diverse boli sunt uciși prin așa-zisul „avort terapeutic” (nu putem vindeca bolnavul omorându-l, dragi medici!) uneori în stadii foarte avansate ale sarcinii.

Toți acești copii ar fi avut o viața și ar fi putut face, împreună cu noi, o lume mai bună, dacă n-ar fi existat avortul.

Familia lui Walter a fost devastată de pierderea copilului. Pe alți copii, însă, nu îi plânge nimeni – ei pier pentru că au fost nedoriți.

Într-o lume care și-a făcut o obsesie din „combaterea discriminării”, cea mai nedreaptă și gravă dintre discriminări, aceea care dictează dacă un om trăiește sau moare după cum este bunul plac al altora, este considerată… un drept. Nu-i ciudat?

walter 085

https://f2photographybylexi.files.wordpress.com/2013/06/walter-032.jpg

walter 028

walter 025

walter 003

https://f2photographybylexi.files.wordpress.com/2013/06/walter-001.jpg

(fotografiile au fost realizate de tatăl copilului )

Sursa: http://www.culturavietii.ro/2015/02/17/faceti-cunostinta-cu-walter-joshua-fretz-o-fiinta-umana/

Vă prezentăm și dezvoltarea intrauterină a copilului, din momentul concepției și până la naștere:

Dr. Levatino, care a efectuat peste 1200 de avorturi, descrie mai jos cele mai frecvente metode de avort, fiecare dintre acestea fiind prezentate sub formă de animații. (Nu se prezintă avorturi reale sau material „grafic”). Fiecare videoclip are 3-4 minute și prezintă procedura și riscurile medicale asociate, descrise într-un limbaj clinic și neemotiv.

Prezentăm videoclipul despre avortul prin dilatare și evacuare (chiuretajul la vârste mai înaintate ale sarcinii):

Pe site ul http://abortionprocedures.com/  sunt prezentate procedurile pentru avort chimic („medical”), prin aspirație, prin dilatare și evacuare (trimestrul II de sarcină) și prin inducerea nașterii după otrăvirea copilului in utero (trimestrul III de sarcină).

Site-ul conține de asemenea un interviu cu dr. Levantino, care descrie modul în care a ajuns să renunțe să practice avorturi, precum și desființează mitul că avortul este necesar pentru a salva viața mamei și oferă informații despre pilula avortivă și alte chestiuni.

„Am ajuns să realizez că a omorî un copil în orice stadiu este un lucru greșit. Vreau să știți astăzi că, indiferent în ce situație sunteți sau ce ați făcut, vă puteți schimba.”

(…)

Lila Rose, președinta organizației Live Action, a declarat pentru LifeSiteNews că toate videoclipurile au fost revizuite de medici și alte cadre medicale. Lila Rose a declarat:

„Din cei patru ani de investigații sub acoperire, Live Action a descoperit că medicii avortiști mint frecvent femeile cu privire la stadiul de dezvoltare al copiilor, la brutalitatea avortului asupra copilului nenăscut și la riscurile procedurilor de avort pentru sănătatea și siguranța femeii. Nimeni nu știe mai multe despre aceste minciuni – sau cum pot fi demascate – decât un medic avortist.”

Știre preluată de pe LifeSiteNews

Sursa: http://www.culturavietii.ro/2016/02/29/un-medic-facut-1200-de-avorturi-acum-doreste-sa-arate-lumii-ce-este-de-fapt-un-avort/